Hello 2015!

Schermafbeelding 2015-01-06 om 12.14.47

06 jan Hello 2015!

Niets is optimistischer dan dat knisperende lichte gevoel van een blanco blad dat voor je ligt. Een nieuw jaar begint voor mij standaard met een nieuw memoboek. Moleskine, Leuchtturm of Hema? Met of zonder lijntjes hysterische kleur of ingetogen zwart? Als een bijgelovige heks maak ik mijn keuzes, gebaseerd op hoe ik wil dat komend jaar er uit gaat zien.

Ik koos een kobalt blauw boek, zonder lijntjes. Want naast business as usual  wil ik dit jaar  weer creëren, schrijven, filmen, whatever en daar horen geen lijntjes bij. Miss Marketing International ligt op de plank, verder veel trendinspiratie  en persoonlijk ook een hele mooie zoektocht.

Concrete goede voornemens, zoals beter mijn email organiseren, nu echt de Mudmasters lopen en eerder mijn wenkbrauwen laten epileren, laat ik dit jaar aan mij voorbij gaan want in een artikel uit de Quest las ik dat vrouwen in  2014 hun goede voornemers minder vaak vol hielden dan mannen. Waarschijnlijk omdat ze het zichzelf zo moeilijk maken met Utopische denkbeelden. Ik focus me dus op de big picture en wow dat ziet er voor 2015 goed uit. Boek open en aan de slag.

Ik wens je  een inspirerend en creatief 2015!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Miss Marketing heeft gruwelijk veel zin in 2015

 

 

No Comments

Post A Comment


1 + zeven =